Nacht van gebed - Samen bidden voor de vervolgde Christenen wereldwijd

31 mei 2023 - Algemeen federatie nieuws

Op vrijdag 9 juni a.s. willen we in gebouw de Haven met de gezamenlijke kerken van Monster en Ter Heijde bidden voor broers en zussen uit een aantal landen van de Ranglijst Christenvervolging.

Nog steeds worden wereldwijd ruim 360 miljoen mensen vervolgd vanwege hun geloof.  Volgens Anne van der Bijl, oprichter van Open Doors, vragen onze vervolgde broers en zussen ten eerste om gebed, meer nog dan om materialen of hulp in welke vorm dan ook. ‘Gebed is niet voorbereiding op de strijd, gebed ís de strijd’. Anne zegt daarmee dat je als bidder, wanneer je je handen vouwt, je ogen sluit, je op God richt en je hart en gedachten bij Hem bekend maakt, zelf onderdeel bent van de strijd. De gezamenlijke kerken van Monster en Ter Heijde willen, samen met u, op deze manier meestrijden en onze medechristenen op deze manier steunen.

Dit jaar zullen we op 1 locatie samenkomen om te bidden. We beginnen het programma om 19.30 uur in gebouw de Haven (Havenstraat 1) naast de Hervormde kerk van Monster.
Na een korte pauze start rond 20.30 uur het tweede deel. De derde gebedsronde start rond 21.30 uur. U bent welkom om deze avond met ons mee te bidden. U kunt er ook voor kiezen om één deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan!

NACHT VAN GEBED
Waar: De Haven (Havenstraat 1)    
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Datum: 9 juni 2023

Organiserende kerken:
Protestantse Gemeente De Hoeksteen,
Machutus parochie,
Hervormde gemeente Monster,
Maranatha kerk,
Hervormde gemeente Ter Heijde aan Zee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.