Omgekeerde Adventsactie

30 november 2023 - Algemeen federatie nieuws

In Westland zijn de aanvragen voor de voedselbank afgelopen maanden weer gestegen. Dat betekent dat er soms schaarste is aan producten. De jaarlijkse actie van de Adventsmand voor de Voedselbank zetten Debora Capilitan en Henk van Ruijven via de Machutusparochie dan ook dit jaar weer op om de Westlanders in nood te helpen.

Hoe werkt het?
Spaar van 1 december t/m 24 december elke dag een lang houdbaar product in een mand. In de maand december staat er in de Machutuskerk een mand waar u de lang houdbare etenswaren in kunt leggen. Kijk u ook eens in uw voorraadkastjes. Misschien staan daar produkten in waarvan u twijfelt of u deze gaat gebruiken, ook deze kunt u doneren. Mocht u een kerstpakket krijgen en er zitten daar etenswaren in die u niet gaat gebruiken dan zijn deze welkom. Iedere donatie wordt in dankbaarheid aanvaard.

Op zaterdag 23 december kan je de mand inleveren in de Choorstraat 103 in Monster tussen 11.00 - 13.30 uur. De manden worden na de kerst opgehaald door Voedselbank Westland. De producten worden in de maanden erna uitgedeeld. Woon je niet in Westland, maar wil je wel meedoen? Maak een mand en breng het naar je lokale voedselbank of iemand uit je omgeving die het hard kan gebruiken!
Zo maken we de dagen na Kerst voor de gezinnen die het nodig hebben dragelijker!

Doe mee! En laat je hart spreken❤️

Doe je ook mee? Kom ook in actie voor Westlandse gezinnen!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

We kunnen veel mensen gelukkig maken met het geluk dat we weggooien.