Oproep: één keer per maand meehelpen

29 juli 2023 - Algemeen federatie nieuws, Monster

De protestante gemeente in Monster heeft een nieuw initiatief opgezet. Zij organiseren 1x per maand op woensdag in de Hoeksteen een warme lunch. Vrijwilligers maken met elkaar de maaltijd klaar en doen vooraf de boodschappen. Met elkaar verzorgen zij dan een gezellig lunch. Zij doen dit in samenwerking met Vitis Welzijn zodat zij voor de PR en materialen ontzorgd zijn. Iedereen die zin heeft is welkom maar vol is vol. Het animo voor deze lunch is groot. Wat zouden de bezoekers blij zijn als er meer mogelijkheden zijn.

Elkaar ontmoeten en samen lunchen
Het bestuur van de PCI is benaderd met de vraag of wij vanuit onze parochie ook één woensdag per maand de lunch willen verzorgen in de Hoeksteen. Wat zou het mooi zijn als ook vanuit onze H. Machutusparochie hieraan medewerking kunnen verlenen en samen dit mooie initiatief verder uit kunnen bouwen. Wij hopen dat er ook onder onze parochianen vrijwilligers zijn.
Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van onze parochie: machutus@rkwestland.nl

Namens de PCI Monster,
Marga de Goeij en Elly van Os

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.