Bliksemloterij Fancy Fair Naaldwijk 2023

23 augustus 2023 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

Dit jaar was de huis aan huis verkoop van de Fancy Fair loten op maandag 21 augustus 2023. Heeft u nog geen loten gekocht voor de bliksemloterij van de stichting Fancy Fair Naaldwijk en wilt u wel meedingen naar de hoofdprijs dan is het dit jaar ook mogelijk om de loten online te kopen. Betalen kan eenvoudig via iDeal en wij komen de loten bij u thuis bezorgen.
Het Fancy Fair weekend wordt dit jaar gehouden in het weekend van 6 -7- 8 oktober 2023.

De trekking van de winnende lotnummers zal dit jaar op vrijdag 6 oktober 2023 plaatsvinden en wordt verricht door notaris L. Boellaard. De bekendmaking van de winnende nummers zal op zondagavond 8 oktober 2023 in de Binnenhof plaatsvinden tijdens het Rad van Avontuur. Loten kosten óók dit jaar slechts 1 euro!

Fancy Fair Naaldwijk is een weekend vol leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens dit gezellige weekend wordt tijdens de Veiling op vrijdagavond, door verkoop van strippenkaarten voor de kinderactiviteiten, loten voor het Rad van Avontuur en overige acties geld ingezameld. Met de opbrengst van het evenement kan de kerk investeren in onderhoud en kan de scouting uitdagende programma’s blijven organiseren voor de meer dan 200 jeugdleden.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.