Caeciliafeest met jubilarissen bij het koor Cantemus Domino Naaldwijk

27 november 2023 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

Op zondag 19 november is door het koor Cantemus Domino Naaldwijk het Caeciliafeest gevierd. Tijdens de viering van 11.00 uur, waarin Pastoor Steenvoorden voorging, zong het koor o.a. de mis van Gounod, het motet “God I Trust Thee”  en het  Panis Angelicus van C. Franck. Pastoor Steenvoorden bedankte het koor voor alle mooie vieringen die door hen gezongen worden. Ook het zingen tijdens Rouw- en  Trouwvieringen wordt zeer op prijs gesteld. Om de toekomst van het koor veilig te stellen zijn nieuwe (jonge) leden erg welkom.

Vier jubilarissen werden door pastoor Steenvoorden genoemd en geprezen voor hun jarenlange lidmaatschap van Cantemus Domino. Rolie Hoeks is evenals Nico van Marrewijk al vijftig jaar betrokken bij het koor, zij ontvingen van pastoor Steenvoorden een gouden 50-speldje en een mooie Gregoriuskaars. Henk Niemeijer zingt al 40 jaar bij Cantemus Domino. Hij werd onderscheiden met de gouden Gregoriuspenning. Bij Tineke Barendse werd de zilveren Gregoriuspenning opgespeld voor 25 jaar lidmaatschap. Allen ontvingen tenslotte een mooi boeket bloemen.

Na de viering werd het feest voortgezet in de Hofstede met de jubilarissen, familie, genodigden en de overige koorleden. Na de koffie met broodjes werden de jubilarissen toegezongen met een passend lied. Ook werd er na het zingen van het drinklied geproost op de jubilarissen en op het geslaagde Caeciliafeest.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.