Emmaüs-tocht in Ter Heijde, zondag 23 april

15 april 2023 - Algemeen federatie nieuws

Zondag 23 april gaan we op Emmaüs-tocht met volwassenen en kinderen van de Adrianuskerk, de Ontmoetingskerk en de Oude Kerk. De Raad van Kerken organiseert de middag. De tocht wordt gehouden op het strand van Ter Heijde, we verzamelen bij de opgang naar het strand bij het Fletcherhotel, waar de opdrachten worden uitgedeeld.

We gaan een wandeling maken met specifieke opdrachten die je op een Emmaüs-tocht aan het strand kunt doen. Het strand biedt de mogelijkheid om te graven, te gooien, te hinkelen, te bouwen, te rennen en te bezinnen met jong en oud. Het belooft een prachtig programma te worden, waar we nog lang met mensen van allerlei achtergrond met plezier op terug kunnen kijken. In de Oude Kerk wordt die morgen in de kerkdienst aandacht besteed aan het indringende verhaal van de Emmaüsgangers en waar deze teleurgestelde leerlingen van Jezus eigenlijk op weg naar toe waren, met hun reis naar Emmaüs.

De tocht begint om 14.00.uur (tot ongeveer 15.30 uur) en u kunt zich opgeven bij mevrouw Marianne Leechburch Auwers. We verwachten dat de deelnemers in staat zijn ongeveer een uur te kunnen wandelen, eventueel met een rollator. We willen u vragen of 3 euro per persoon te betalen, daarvan drinken we aan het eind van de tocht een kop koffie of thee of een glas limonade.

Namens de Raad van Kerken Naaldwijk,
Ds. Neeltje Reijnders

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Kies met uw hart. Uw verstand is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken.