Gedachtenismiddag JIJ BENT-JIJ WAS-JIJ BLIJFT

16 maart 2019 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk, Naaldwijk

De Werkgroep ’Meeleven na een verlies' organiseert voor de achtste maal een herdenkingsmiddag voor al onze overledenen op de Gemeentelijke Begraafplaats op de Zandhaver in Naaldwijk (aula ‘Woerdtuinen’). Dit jaar is deze middag op zondag 7 april 2019 en het thema is: JIJ BENT-JIJ WAS-JIJ BLIJFT.

Jaarlijks herdenken wij de overledenen tijdens Allerzielen in een viering in de Adrianuskerk en in de kerk van Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad, in het bijzonder de overledenen van het afgelopen jaar. We zijn dan met velen bij elkaar en realiseren ons zo dat we niet alleen zijn.We kunnen troost zoeken bij elkaar en dat is ook mogelijk door deze gedachtenismiddag bij te wonen. Vooral nabestaanden, waarvan de dierbaren al langer geleden zijn overleden of waarvoor de Allerzielenviering op een ongeschikt tijdstip plaatsvindt, hebben zo de gelegenheid onze dierbare overledenen te gedenken, op de begraafplaats te bezoeken en de troost te voelen die een samenzijnkan geven.

De middag begint om 14.15 uur en eindigt uiterlijk om 16.00 uur. Om 15.00 uur is er mogelijkheid om het graf te bezoeken en een kaars bij de overledenen te plaatsen. We lezen gedichten en noemen de namen onze dierbare overledenen. Daarnaast luisteren we naar prachtige muziek. Dit jaar zal Peter Pronk op zijn klarinet enkele nummers spelen, zoals Ave Maria en the Rose.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt is in niets te vergelijken met wat in ons ligt.