Gezocht: Betrokken en bevlogen dirigent

20 maart 2022 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

De Sint Adrianusparochie in Naaldwijk is per direct op zoek naar een enthousiaste dirigent (M/V) voor het parochiekoor Cantemus Domino. Dit gemengde koor bestaat uit ongeveer 30 leden en zingt drie tot vier maal per maand een viering (veelal op zondagochtend). Ook kan op het koor een beroep gedaan worden voor de eventuele uitvaarten en andere vieringen. Daarnaast is er ook een Schola (heren) aanwezig, die eenmaal per kwartaal een viering opluistert.

Het koor heeft enthousiaste zangers die graag hun huidige zangniveau willen handhaven. Het repertoire bestaat uit de gebruikelijke gezangen en missen ten behoeve van de Rooms Katholieke liturgie (Nederlands, Latijn, gregoriaans). De repetities vinden plaatst op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

De voorkeur gaat uit naar een ervaren dirigent met een opleiding Kerkmusicus, liturgisch onderlegd is en goed kan verbinden en contact maken met het koor en de kerkgemeenschap. Daarnaast zoeken we iemand die in de gelegenheid is om in ieder geval twee zondagen per maand te dirigeren. Bij overeenstemming starten we graag met een proefperiode van 3 maanden om wederzijds kennis te maken met muzikanten en repertoire. Honorarium is conform de richtlijnen van het bisdom.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met het parochiebestuur via adrianus@rkwestland.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.