Inschrijving Eerste Heilige Communie Naaldwijk 2018

25 september 2017 - Naaldwijk

Volgend voorjaar kunnen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie doen. Eerste Communie! Die woorden roepen mogelijk heel wat herinneringen op aan uw eigen kindertijd: een feest, nieuwe kleding, cadeaus, veel mensen. Maar behalve een feest is de eerste communie bovenal een belangrijke stap in de geloofsopvoeding. Een stap die de nodige voorbereiding vraagt, voor het kind en ook voor de ouders.

De Werkgroep Eerste Heilige Communie in Naaldwijk bereidt kinderen uit de parochie voor op het voor de eerste keer deelnemen aan de eucharistie. Dit gebeurt in de vorm van een traject voor de kinderen én hun ouders. Gedurende het traject werken de communicanten stapsgewijs en onder begeleiding van hun ouders in een op het kind afgestemde projectmap.

Communiegroep 'de Hofstede' in Naaldwijk is gestart met de voorbereiding voor alle kinderen uit Naaldwijk die in april 2018 hun Eerste Heilige Communie willen doen. Alle leerlingen van de Bernadetteschool, Regenboogschool, Joannesschool en de Montessorischool kunnen zich vanaf nu bij de werkgroep van die school aanmelden.

Kinderen die niet op bovengenoemde scholen zitten maar toch hun Eerste Heilige Communie willen doen, kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Doe dit dan wel voor 10 november 2017. Voor vragen kunt u terecht bij de communiewerkgroep 'de Hofstede'.

Aanmelden Eerste Heilige Communie

15 en 22 april 2018 in de Adrianuskerk te Naaldwijk
Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Ben als een kostbaar geschenk, dat iedereen graag zou willen krijgen.