Kinderwoorddienst en Gezinsviering in de Adrianuskerk Naaldwijk

13 oktober 2017 - Naaldwijk

Inmiddels is het nieuwe schooljaar weer begonnen. Ook in de kerk zijn de eerste vieringen voor de kinderen al weer achter de rug. Wisten jullie dat er voor kinderen altijd veel te doen is in de kerk? Iedere eerste zondag van de maand is er een kinderwoorddienst, waarin een verhaal wordt voorgelezen en waarin de kinderen met elkaar gaan knutselen. Iedere derde zondag van de maand is er een gezinsviering. Tijdens deze viering worden de teksten en liedjes aangepast, zodat de kinderen deze goed begrijpen en leuk vinden.

De komende vieringen zijn op:
Zondag 15 oktober gezinsviering
Zondag 5 november kinderwoorddienst
Zondag 19 november gezinsviering
Alle komende vieringen beginnen om 11:00 uur.

Tijdens de adventsperiode, van zondag 3 december tot en met 24 december, is er iedere zondag een kinderwoorddienst, waarin wij de kinderen voorbereiden op de kerstviering.

De kinderwoorddienst en gezinsvieringen worden voorbereid en begeleid door vrijwilligers, die hun best doen om er leuke vieringen van te maken. De werkgroep voor de gezinsvieringen is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Je hoeft hiervoor echt geen Liturgische kennis te hebben, als je maar enthousiast bent. We zijn altijd in voor nieuwe en leuke ideeën. De inzet is ongeveer 2 uurtjes per maand en als je een keer niet kunt, is dat ook geen probleem.

Lijkt het jou leuk, om met kinderen te werken en ook nog je kennis over de kerk te verrijken, kom ons dan met de gezinsviering eens een keer helpen. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 06-53514504 of stuur een mail voor meer informatie.

Wie weet tot snel!

De werkgroep Kinderwoorddienst
De werkgroep Gezinsvieringen

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Er is op deze wereld genoeg voor iedereen, maar er is niet genoeg voor een ieders hebzucht.