Loten verkoop Bliksemloterij Naaldwijk van start

30 augustus 2022 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

Dit jaar is de verkoop van de Fancy Fair loten op maandag 22 augustus 2022 gestart. Er worden loten van één euro per stuk huis aan huis verkocht, er zijn vele mooie prijzen te winnen en de opbrengst komt ten goede aan de Adrianusparochie en scouting Naaldwijk. De trekking van de winnende lotnummers zal dit jaar op vrijdag 7 oktober 2022 plaatsvinden en wordt verricht door notaris L. Boellaard. De bekendmaking van de winnende nummers zal op zondagavond 9 oktober 2022 in de Binnenhof plaatsvinden tijdens het Rad van Avontuur. Loten kosten óók dit jaar slechts 1 euro per stuk.

U kunt ook uw loten kopen via www.fancyfairnaaldwijk.nl (uw loten bezorgen we dan bij u thuis). U kunt tot uiterlijk 5 oktober 2022 loten kopen.

Samen Sterk voor Scouting en Kerk
Ieder jaar organiseert Stichting Fancy Fair Naaldwijk een Fancy Fair en een Kerkenveiling ten behoeve van Scouting Naaldwijk en de St. Adrianus Parochie. Stichting Fancy Fair Naaldwijk heeft tot doel om samen te zijn, elkaar te ontmoeten en om middelen op te halen voor onder andere onderhoud aan de kerk en voor activiteiten van de scouting. Het Fancy Fair weekend wordt dit jaar gehouden in het weekend van 7 – 8 – 9 oktober 2022.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.