Oecumenische viering met Pinksteren via internet

18 mei 2020 - Algemeen federatie nieuws, Honselersdijk, Maasdijk, Naaldwijk

Op 31 mei vieren wij dit jaar Pinksteren. Dit jaar was gepland om dit als kerken samen te vieren en wel in de open lucht, op het Wilhelminaplein. Maar door alle beperkende maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan kan die openluchtviering dit jaar niet doorgaan. Toch gaan we dit samen vieren en iedereen kan hiervan meegenieten omdat het, met live-beeld, wordt uitgezonden via internet: Facebook en Kerkomroep. Het aantal mensen dat tegelijk kan meekijken via Kerkomroep is gelimiteerd, maar via Facebook kunnen heel veel mensen meekijken.

Deze oecumenische viering heeft als thema: ‘Verbonden’. We lezen twee Bijbelteksten waarin taal belangrijk is: elkaar spreken en elkaar verstaan. Juist in deze tijden waarin wij lichamelijk afstand moeten houden wordt nabijheid gemist. Kan elkaar spreken daarbij helpen en ons met elkaar verbinden?
Dominee Kok en diaken Dits zullen in deze viering voorgaan en u kunt de uitzending volgen vanaf ongeveer 10.00 uur, maar u kunt ook op een later tijdstip de uitzending bekijken.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Een nederlaag is vaak een tijdelijke toestand. Pas door op te geven wordt hij permanent.