Open repetities bij Cantemus Domino Adrianus

23 september 2023 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

Op de donderdagen 5 en 12 oktober 2023 zijn er open repetities gepland bij Cantemus Domino Adrianus in Naaldwijk. Uit de archieven is gebleken dat er al zeker sinds 1843 een parochiekoor bestaat. Dit jaar dus al 180 jaar. Om het voortbestaan van het gemengde parochiekoor Cantemus Domino te waarborgen kunnen we wel versterking gebruiken. Wij zijn vooral op zoek naar alten, maar ook als sopraan, tenor of bas kunt u zich bij ons aansluiten.

Geniet u van de kerstvieringen in de kerk? Kom langs en dan kunt u met de kerst meezingen in het koor. Kortom: zangers en zangeressen, ook zonder zangervaring, zijn van harte welkom. Naast het zingen is ook gezelligheid belangrijk binnen het koor. Wij oefenen iedere donderdag van 19.30 uur tot 21.30 uur in Partycentrum De Binnenhof, Van der Hoevenstraat 17 in Naaldwijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Zingen verbindt, geeft energie en brengt je in beweging. Kom eens luisteren of zing mee! Wij verheugen ons op uw komst bij de open repetities, waarvoor u van harte uitgenodigd bent!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Het is geen kunst om oud te worden, het is een kunst ermee te leven.