Parochiekoor Cantemus Domino Naaldwijk bestaat 175 jaar

04 november 2018 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

Op 18 november 2018 is er feest in de St. Adrianuskerk in Naaldwijk. Het parochiekoor viert het 175-jarig bestaan en sedert 50 jaar zingen daarin dames mee. Die dag wordt ook het Caeciliafeest gevierd en worden er 4 jubilarissen, die hun sporen in het koor verdiend hebben, gedecoreerd met de Gregoriuspenning. Caecilia is de patrones van kerkmuziek en zangers.

Tijdens de eucharistieviering ter gelegenheid van deze festiviteiten zingt het koor de Missa Brevis St. Joannis de Deo van Joseph Haydn. Deze mis is ook wel bekend als de Kleine Orgelmesse. De viering is om 11.00 uur in de St. Adrianuskerk, Molenstraat 29 te Naaldwijk. Voor deze viering bent u van harte uitgenodigd.

Na de viering is er gelegenheid om in de kerk koffie of thee te drinken en de jubilarissen en het koor te feliciteren. Door de koorleden Siem van den Ende en Henk Niemeijer is een herinneringsboekje samengesteld. Het boekje is voorzien van diverse foto’s uit het koorarchief en er worden gebeurtenissen beschreven uit 175 jaar koorgeschiedenis.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Een schone geest levert altijd kracht.