12 ½ jarig jubileum diaken Ronald Dits

22 maart 2021 - Algemeen federatie nieuws

In november 2008 werd Ronald Dits tot diaken gewijd. Dit heugelijke feit zal worden gevierd met een feestelijke Eucharistieviering op zondag 23 mei a.s. (1e Pinksterdag) om 10.30 uur in de St. Adrianuskerk te Naaldwijk.
Na afloop van de viering zal er voor de parochianen zeker een mogelijkheid komen om diaken Dits te feliciteren. Hoe we dit precies gaan organiseren kunnen we u helaas nog niet vertellen. We weten gewoon nog niet of er tegen die tijd nog beperkingen zijn, bijv. hoeveel mensen mogen er bij een viering aanwezig zijn of is het weer verantwoord om met elkaar koffie te drinken. Er is nog zoveel onduidelijk. Maar dat er iets georganiseerd gaat worden, dat is zeker.

Bij een feest hoort een cadeau. Diaken Dits zou met zijn vrouw op reis willen gaan naar het vasteland van Griekenland en daar een bezoek brengen aan de Meteora kloosters. Deze zes kloosters zijn gebouwd op rotspartijen, heel indrukwekkend.
Voor wie dat wenst: u kunt een financiële bijdrage overmaken naar NL 07 RABO 0121 2693 29 ten name van parochiefederatie Sint Franciscus onder vermelding van ‘cadeau diaken Dits’.
We hopen u in het parochieblad van mei meer te kunnen vertellen over de jubileumfestiviteiten.

Parochiefederatie Sint Franciscus, tussen duin en tuin
Peter Zuidgeest, voorzitter

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.