Fietsbedevaart van Westland naar Brielle

17 juni 2013 -

De tweede fietsbedevaart van Westland naar het Heiligdom van de Martelaren van Gorkum in Brielle zal worden gehouden op zaterdag 6 juli 2013. Wij sluiten ons daar aan bij de landelijke bedevaart ter herdenking van de 19 hoofdzakelijk Franciscaanse geestelijken die hun leven gaven voor het geloof. Jong en oud, in leeftijd variërend van 19 tot 91 jaar hebben in 2012 meegereden. De sportieve en inspirerende bedevaart bleek toen een doorslaand succes. Gehoopt wordt hier een Westlands evenement van te maken. Thema dit jaar is: Geroepen, Geloven, Gezonden.

De fietsers vertrekken om 08:00 uur vanaf de Kerklaan 8 in De Lier na een korte “wegzending” in de H.H. van Martelaren van Gorcumkerk. Met de mooie fietsroute, via de veerboot bij Maassluis, wordt zo’n 38 kilometer (heen en terug) afgelegd. Voor een gratis versnapering onderweg en overtocht wordt gezorgd.
Om 11 uur begint in de Martelarenkerk in Brielle de Eucharistieviering met Mgr. J.H.J. van den Hende als hoofdcelebrant. Na de lunch om 14:00 uur wordt de Kruisweg gebeden en daarna volgt om 15:00 uur een Vesperviering met processie en pelgrimszegen. We verwachten rond 17:30 uur weer thuis te zijn.
U kunt zich aanmelden via e-mail naar brielle@westlandsebedevaarten.nl of via www.westlandsebedevaarten.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.