• rkWestland
  • > Nieuws
  • > 30 bezoekers bij kerkdiensten, mondkapjes dragen en reserveren VERPLICHT

30 bezoekers bij kerkdiensten, mondkapjes dragen en reserveren VERPLICHT

11 oktober 2020 - Algemeen federatie nieuws

Voorlopig mogen er niet meer dan 30 bezoekers bij kerkdiensten aanwezig zijn en zij worden dringend geadviseerd een mondkapje te dragen. Dat heeft de Nederlandse bisschoppenconferentie vrijdagavond 9 oktober besloten. Het federatiebestuur laat weten zich aan dit besluit te conformeren en vraagt de parochies en parochianen in het Westland en Hoek van Holland deze nieuwe afspraken na te leven.

We realiseren ons allemaal dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om deze reden zijn nog maar 30 personen per viering toegestaan. Mondkapjes dragen wordt geadviseerd en samenzang was en is niet toegestaan. Om overzicht te houden over het aantal bezoekers wordt er gereserveerd via de website van onze federatie. Voor de vieringen met Allerzielen zal het maximum van 30 personen niet voldoende zijn. Er wordt nagedacht over alternatieve oplossingen die ook recht doen aan de aandacht die degenen die ons ontvallen zijn verdienen. Houd hiervoor ook de website in de gaten.

Het is vervelend om weer terug geworpen te worden in de tijd. Zo voelt het tenminste. Het is wel belangrijk om met zijn allen de schouders eronder te zetten, zodat we mee werken om erger te voorkomen. Bedankt voor het begrip hiervoor.

Peter Zuidgeest,
voorzitter Parochiefederatie Sint Franciscus, tussen Duin en Tuin

 

Klik HIER voor RESERVEREN weekendvieringen

Klik HIER voor RESERVEREN doordeweekse vieringen

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

‘Maak ruimte in het parochieblad voor het Woord van God’