Aanmelden Doopsel, 1e H. Communie, Vormsel voortaan digitaal

20 juni 2019 - Algemeen federatie nieuws

Beste parochianen,

Er gaat het een en ander veranderen. Was men nog gewend dat er een ‘papieren’ formulier ingevuld en ingeleverd/opgestuurd moest worden. Dat is verleden tijd.

We leven in een digitaal tijdperk en elk gezin heeft wel de beschikking over een computer, laptop of IPAD. Daarom zal het aanmelden om o.a. het Doopsel te ontvangen, het meedoen aan de voorbereidingen en de vieringen van de 1e Heilige Communie en het Vormsel alleen nog digitaal kunnen plaatsvinden.

Op de homepage www.rkwestland.nl staat onder Contact een blokje genaamd Formulieren. Als u daarop klikt, komt u op een pagina waar de ouders/verzorgers de gegevens van hun kind(eren) en het gezin invullen op het formulier naar keuze. Het formulier zal via de digitale weg bezorgd worden bij het desbetreffende parochiesecretariaat. Zij zullen er voor zorgen, dat de aanmelding/inschrijving bij de juiste verantwoordelijke personen terecht komt en in behandeling genomen wordt.

Behalve de digitale aanmelding voor Dopen, 1e H. Communie en Vormsel vindt u hier ook formulieren voor Huwelijk, Verhuizen en inschrijven parochie voor nieuwe parochianen.  

Pastoraal team en Federatiebestuur
parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.