Aanmelden voor vormsel 2019/2020

26 juli 2019 - 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Kwintsheul, Monster, Poeldijk, Wateringen

Ook komend seizoen werken de vormselwerkgroepen uit Wateringen/Kwintsheul (regio Noord) weer samen met Poeldijk/Monster/’s-Gravenzande/Hoek van Holland (regio West). Kinderen die in 2015 of eerder hun Eerste Heilige Communie hebben gedaan, kunnen het sacrament van het H. Vormsel ontvangen. De datum van het Vormsel is zaterdag 15 februari 2020.
Ben je 12/13 jaar en wil je gevormd worden maar ben je nog niet gedoopt of Eerste Heilige Communie gedaan, neem dan contact op met pastoraal werker Els Geelen geelen@rkwestland.nl voor meer informatie.

Eerste voorbereiding gestart
Woensdag 26 juni en donderdag 27 juni 2019 zijn er informatieavonden geweest in Wateringen en ’s-Gravenzande over het Vormsel van komend seizoen. Als alle kinderen zich aanmelden waarvan een ouder bij één van deze bijeenkomsten aanwezig was, dan hebben we ook dit keer een leuke groep vormelingen. Je bent dus zeker niet alleen, er zijn meer jongeren die iets met hun geloof doen!

Hoe kan je aanmelden?
Heel makkelijk…kijk op deze website onder Contact bij Formulieren en klik bij Aanmelden Vormsel. Met ingang van dit jaar kan je je alleen nog digitaal aanmelden.

Tot wanneer kan je ingeschreven worden?
Omdat de werkgroepen Vormsel de data waarop de bijeenkomsten gehouden worden, moeten gaan plannen, willen wij graag uiterlijk 6 september weten wie er mee doen met de voorbereidingen op het vormsel. We plannen de bijeenkomsten zo dat er vier keer op de maandagavond een bijeenkomst is en vier keer op een woensdagavond. Zo hoef je (hopelijk) niet 8 keer je training, cursus of repetitie te missen. De locatie waar de avonden gegeven worden staat nog niet vast, maar we proberen ze 4 keer in Wateringen te houden en 4 keer in regio West.

Vragen?
Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust contact op met de werkgroep per mail.
Wij kijken uit naar een grote groep enthousiaste jongeren die gevormd willen worden.

Namens de vormselwerkgroepen regio’s Noord en West,
Els Geelen, pastoraal werker

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Zij die in oorlog zijn met anderen, zijn niet in vrede met zichzelf.