Actie Kerkbalans 2022

13 januari 2022 - Algemeen federatie nieuws

De huidige coronaperiode heeft grote impact op ons dagelijks leven. Voor ondernemers, schoolgaande kinderen, werkende ouders en ook de ouderen onder ons. Het vraagt veel van ons geduld. Hoe graag zouden we elkaar niet weer zonder beperkingen willen ontmoeten? Meedoen aan activiteiten van een vereniging? Elkaar ontmoeten tijdens een viering in de kerk? Dit vraagt veel van ons allen.

Ondanks alle corona beperkingen blijven vele vrijwilligers zich voor hun parochies binnen onze federatie met hart en ziel inzetten. Hun bijdrage is van onschatbare waarde om onze parochiegemeenschap levend te houden.

Om samen de zelfstandige parochies vitaal en levendig te houden zijn ook financiële bijdragen noodzakelijk. Helpt u ons daarom uw geloofsgemeenschap in stand te houden? Om de gemiste collectes tijdens deze coronaperiode enigszins te compenseren? Om met z’n allen kerk te zijn?  

Op zaterdag 15 januari 2022 gaat de actieperiode Kerkbalans van start. U kunt dan uw gift storten op het rekeningnummer van uw parochie of gebruik maken van de QR-code die in uw parochieblad staat afgedrukt. Doet u ook mee?

Stephan Heijker
Penningmeester
parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

De grootste crisis is ook de grootste kans.