Advent 2016 "Wandelen in het licht"

24 november 2016 -

In de tijd naar kerstmis, de Advent, is het goed tijd vrij te maken om onze relatie met God verwachtingsvol te verdiepen. Wij, jezuïeten in Nederland en Vlaanderen, nodigen je uit om samen met ons op retraite te gaan! Geen gewone retraite. Een digitale retraite, die begint op 26 november 2016, de dag voor de eerste zondag van de Advent.

Via de website ignatiaansbidden.org kan je je inschrijven. Wie zich inschrijft ontvangt dagelijks een email met aanwijzingen voor het gebed. Op die website vind je geloofsimpulsen, citaten en gebedstechnische tips. Je kan op de site ook tips vinden over hoe te bidden. Aan jou om dagelijks wat tijd uit te trekken voor gebed: thuis, in de trein, op een bankje in het park, enz.

Maar hierbij eindigt het niet. God komt onze wereld niet enkel via het scherm binnen. De ervaring Hem in je leven binnen te laten brengt je dichter bij jezelf en dichter bij elkaar. Het is daarom erg verrijkend om je ervaringen met anderen te delen. Overal in het land worden daarom uitwisselingsgroepjes georganiseerd waar mensen in levende lijven samen komen om met elkaar te delen wat zij hebben ervaren in de retraite.

In het Westland is dat op het volgende adres, data en tijd: Harry Hoekstraat 37, 2291SL Wateringen. Maandag 28 november 2016; Dinsdag 6 december 2016; Maandag 12 december 2016; Maandag 19 december 2016. Steeds van 19.30 tot 20.30 uur

Maak van de tijd naar kerstmis een kostbare tijd. Ga naar de site: ignatiaansbidden.org. en schrijf je in, als je dat al niet eerder hebt gedaan. Laat ook even weten of je wilt deelnemen aan de uitwisselingsgroep door een e-mail te sturen naar Straathof@RKWestland.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.