Adventsproject Westland brengt ruim € 22.000,- op

23 januari 2014 -

De Adventperiode is achter de rug. Voor de Regionale werkgroep MOV Westland/Delflanden een spannende tijd. Veel maanden werd er achter de schermen namelijk vergaderd, plannen gemaakt en veel overleg gevoerd met de mensen van de Adventactie. Uiteindelijk werd het project van de Wateringse Jacqueline Kouwenhoven (Eva Demayastichting) in Malawi aangenomen en is er in alle parochies veel reclame gemaakt en actie gevoerd om de benodigde gelden bij elkaar te brengen voor een school in Kasongwe. Veel dank gaat hierbij uit naar Ria Jongerius, secretaris van Eva Demaya Nederland. In bijna alle parochies is zij gedurende de Adventperiode aanwezig geweest met informatie, al of niet met een PowerPoint presentatie over dit project in Malawi.
Op dit moment hebben de gezamenlijke parochies € 22.121,01 opgebracht. Ons project staat ook op de landelijke lijst, dus we hopen dat het streefbedrag van € 25.000,-- binnenkomt door overschrijvingen vanuit het land.
Op 23 januari is Ria Jongerius afgereisd naar Malawi om deze “Blijde boodschap” over te brengen. Ook heeft zij een groot pakket met kaarten meegenomen die door parochianen en kinderen zijn geschreven en getekend om de mensen in Malawi duidelijk te maken dat we onze betrokkenheid niet alleen in geld willen uitdrukken maar ook in warme belangstelling. Dank aan allen die aan de Adventactie hebben meegewerkt! En dan gaan we nu alweer denken aan de Vastenaktie.
Fia Luiten

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.