Afsluiting eerste RKJ seizoen met barbecue

15 juni 2015 -

RKJ Westland sluit het eerste seizoen af met een barbecue op woensdag 24 juni a.s. in Naaldwijk. Voorafgaand aan de barbecue is er om 18.30 uur een H. Mis. Iedereen is uitgenodigd om mee te barbecueën in de parochietuin van de Adrianuskerk in Naaldwijk. Het is een prachtige gelegenheid om kennis te maken met deze jongerengroep. Neem gezellig een vriend of vriendin mee! Om de kosten te kunnen dekken, vragen we een schappelijke bijdrage van 6 euro voor de BBQ, inclusief drankjes. Geef je op voor zondag 21 juni 2015 23.59 uur via info@rkjwestland.nl (aanmelding verlengd).

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij hebben één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen kijken om te zien hoe het er aan toe gaat bij ons, aarzel dan niet een stuur gerust een mail voor meer informatie of kom naar de barbecue!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.