• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Bid u mee?! Gebedsmeeting voor Westlandse jongeren en missionaire initiatieven in het Westland

Bid u mee?! Gebedsmeeting voor Westlandse jongeren en missionaire initiatieven in het Westland

15 november 2018 - Algemeen federatie nieuws

Namens de werkgroep Westland Missionair willen we u graag uitnodigen voor een gebedsmeeting op 20 november. Als werkgroep zetten we ons in om christenen in het Westland te stimuleren tot het opzetten van missionaire activiteiten voor jongeren. Ons verlangen is dat meer jonge Westlanders de waarde van het christelijke geloof ontdekken. En nog belangrijker de Heer zelf leren kennen. Verder werken we aan meer verbinding tussen de kerken rond hun missionaire roeping. Als werkgroep hebben wij een droom, dat er voor 2021 vijf nieuwe, missionaire initiatieven mogen ontstaan voor kinderen, jongeren en jonge gezinnen. En we zien die droom al werkelijkheid worden in het feit dat er inmiddels al drie nieuwe initiatieven zijn ontstaan.

We zijn er ons hierbij goed van bewust dat we dit zelf niet kunnen. Dat we volledig afhankelijk zijn van God en van het gebed. Want alles in Gods koninkrijk wordt gedragen door het gebed. Daarom organiseren we op 20 november een gebedsmeeting. Om samen te bidden. Te bidden voor de Westlandse kerken, te bidden voor alle missionaire initiatieven die er in het Westland zijn, zoals bijvoorbeeld het ‘Westland Netwerk’ en de kliederkerken in De Lier, Wateringen-Kwintsheul en Hoek van Holland. Te bidden voor alle kinderen en jongeren in het Westland. Want bidden bepaalt ons erbij dat we het zelf niet kunnen maken. Bidden verbindt ons bovendien met elkaar.
Verder willen we graag op deze avond Tamara Zonnenberg, onze nieuwe missionaire aanjager aan jullie voorstellen. We willen u en jou van harte uitnodigen.  

Wanneer?     Dinsdagavond 20 november om 20.00
Waar?           Maranatha kerk, Molenstraat 71a te Monster
Voor wie?     Iedereen die mee wil bidden

Vanaf 19.30 zijn de deuren open en is er gelegenheid om met een kop koffie of thee in de hand elkaar te ontmoeten. Ook na afloop is daar alle ruimte voor.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.