Bisschop Van den Hende bij RKJ Westland

27 februari 2016 -

De jongerengroep RKJ Westland (Rooms Katholieke Jongerengroep) ontvangt woensdag 16 maart 2016 Mgr. Van den Hende in het parochiehuis van Honselersdijk. Elke derde woensdag van de maand is er een RKJ Thema-avond waarvoor (gast)sprekers worden uitgenodigd. RKJ Thema-avonden zijn voor alle jongeren die zich willen verdiepen in het geloof, ervaringen willen delen en op zoek willen gaan naar God. Deze thema-avond begint om 18.00 uur en zal gaan over het sacrament van boete en verzoening.

De avond begint om 18.00 uur met een Eucharistieviering in de Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad kerk. Mgr. Van den Hende zal in deze viering voorgaan. Iedereen (jong en oud) is van harte welkom bij deze viering. Aansluitend aan de viering zal de bisschop met alle jongeren zich verplaatsen naar de pastorie voor de maaltijd. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.

Om 20.00 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door Mgr. Van den Hende over het sacrament van boete en verzoening. Wat houdt het sacrament in? Wat kunnen/ moeten wij hiermee? Na de inleiding zullen wij hierover met elkaar praten in een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

RKJ Westland is een jongerengroep voor mensen (tussen de 16 en 30 jaar) die willen nadenken en discussiëren over het geloof én houden van een heleboel gezelligheid!

Dus ben jij tussen de 16-30 jaar? Geloof je? Ben je op zoek? Of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar deze thema-avond van RKJ Westland! En neem een vriend of vriendin mee!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.