RKJ Westland thema avond - Christen zijn op de werkvloer

10 oktober 2019 - Algemeen federatie nieuws

Draag jij dagelijks een kruisje om je hals of zien collega's op een andere manier dat je gelovig bent? Juist in deze drukke, veelal egoïstische maatschappij kun je als christen op de werkvloer veel voor de ander betekenen. Maar wat verstaan we nu onder goed christen zijn op de werkvloer? Is dat een koffietje halen voor je stagiair, een bloemetje halen voor een collega die ziek is of gewoon een waardering uitspreken naar je baas, omdat je zo blij met hem bent! Deze voorbeelden zijn misschien wel vanzelfsprekend. Maar wat doe je als een collega toch niet heeft voldaan aan jouw verwachtingen? Word je boos of zeg je dat je oprecht teleurgesteld in hem bent, omdat je meer van hem had verwacht of vraag je eerst hoe het met hem gaat?

Tijdens de RKJ avond op woensdagavond 16 oktober komt Sander Verschuur, als gastspreker bij de RKJ Westland om juist dit thema aan te kaarten! Sander heeft gewerkt bij het Centrum voor Jeugd & Gezin en is nu priesterstudent binnen ons bisdom! Benieuwd wat hij hierover te vertellen heeft? kom gezellig langs!

Sander begint rond 20 uur. Daarvoor is om 18.00 uur een H. Mis o.l.v. pastoor Steenvoorden, waarna er met elkaar wordt gegeten. Elk moment van de avond kun je aansluiten! Wees welkom!

1ste x mee-eten = gratis! -> daarna 2 euro p.p.

Waar? Dijkstraat 25 in Honselersdijk!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.