Dagelijks ochtendvieringen via onze Kerkradio

19 maart 2020 - Algemeen federatie nieuws, De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen


De maatregelen ter bestrijding van het COVID-19 virus blijven voorlopig van kracht. En zoals u weet blijven de katholieke kerken gesloten voor de reguliere vieringen, tenminste tot en met Pinksteren.
Het pastoraal team van onze parochiefederatie verzorgt elke doordeweekse dag om 9.00 uur een viering vanuit een van de kerken die gebruik maakt van de Kerkradio. Zo hopen we het gemeenschapsgevoel hoog te houden, dat we als kerk voorstaan.

maandag kerk Honselersdijk diaken Dits
dinsdag kerk Monster pastor Kwee
woensdag kerk Kwintsheul diaken Burgering
donderdag kerk Honselersdijk pastoor Steenvoorden
vrijdag kerk Monster pastoraal werker Geelen

De liturgie van de dag wordt gevolgd en er zijn natuurlijk GEEN kerkgangers aanwezig. In het vertrouwde vieringenoverzicht elders op deze site kunt u uw viering naar keuze aanklikken, waarna u de viering ‘live’ kunt beluisteren maar ook op een later tijdstip kan (her)beluisteren. De zondagvieringen kunnen in deze periode door eenieder gevolgd worden via de KRO-televisie, aanvang 10.00 uur.

Lees ook: handleiding 'luisteren via kerkradio'

Zo luistert u naar de doordeweekse vieringen
1.    Ga naar Vieringen en zoek de doordeweekse viering van de dag. Klik op de viering en volg de aanwijzing om naar kerkradio van de desbetreffende kerk te gaan.
of:
2.    Klik op Voor iedereen, onder Durf te geloven vindt u Kerkradio. Klik daar op de kerk/plaats vanwaar u de uitzending wilt volgen. U kunt de viering ook op een later tijdstip (her)beluisteren.
of:
3.    via de Kerkomroep-app voor Android of Apple.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

De coronacrisis biedt mensen de kans om na te denken over de kernwaarden van het leven.