De vreugde van de liefde

07 februari 2017 -

Tijdens de RKJ-avond op 15 februari gaan we nadenken over ‘relaties’. Dat kan zijn over de relatie tot God, maar deze keer zal het gaan over menselijke relaties, over de liefde van mensen onderling. Aan de hand van het Bijbelse ‘hooglied van de liefde’ gaan we nadenken over liefdesrelaties. Hoe ontstaan deze? Wat is verliefdheid en wat komt daarna? Kan liefde ons altijd vreugde geven of zullen wij door de liefde ook andere ervaringen krijgen? Diaken Ronald Dits zal met de jongeren hierover in gesprek gaan.

De avond begint om 18.00 uur met een mis in de pastorie O.L.Vr. van Goeden Raad. Daarna is het tijd (rond 19.00 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.
Om 20.00 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

RKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving).
Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.