Doordeweekse vieringen terug in het oude ritme

23 augustus 2020 - Algemeen federatie nieuws

Vanaf 1 september a.s. worden de doordeweekse vieringen weer gehouden volgens het ‘oude’ rooster in onze katholieke kerken in Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Naaldwijk en Wateringen.

Volgens het ‘oude’ schema ziet dat er als volgt uit:

Honselersdijk

Dinsdag

09.00 uur

Kwintsheul

Donderdag

09.00 uur

Monster

Dinsdag

09.00 uur

Naaldwijk

Dinsdag en vrijdag

19.00 uur

Wateringen Jan de Doper

Woensdag

09.00 uur

Wateringen Joseph

1e vrijdag van de maand

09.00 uur

De vieringen verhuizen van de dagkapel/pastorie naar de kerk in verband met de Coronamaatregelen. Zo kunnen we ruimschoots anderhalve meter uit elkaar zitten. Bijkomend voordeel is dat de vieringen via de kerkomroep te beluisteren zijn (behalve Naaldwijk). Bij de St. Jan de Doper in Wateringen is de viering zelfs te zien via kerkdienstgemist.

Volgens het protocol kerkelijk leven op anderhalvemeter staat er bij aankomst voor een viering een parochiaan (in een geel hesje) klaar om u te verwelkomen. Volg de aanwijzingen die zij u geven, dan gaat het goed komen. Wij zijn blij om u als parochiaan weer te kunnen ontmoeten, ook als het wat moeilijker/anders gaat als voorheen.

Alle maatregelen inzake de anderhalve meter regel hygiëne - handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in ellenboog, gebruik van papieren zakdoekjes - en gezondheid - bij verkoudheidsklachten en/of verhoging thuis blijven- dienen door alle betrokkenen strikt nageleefd te worden. Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.