Gaat U ook in 2018 mooie en bijzondere momenten beleven?

05 november 2017 - Algemeen federatie nieuws

Ook dit jaar zijn we vanuit het Westland op bedevaart geweest naar plaatsen die er toe doen. Maar het meest in onze herinnering zal toch de pelgrimage naar Polen blijven, waarbij we echter niets af willen doen aan Brielle en Kevelaer. Samen op weg naar Polen, Brielle, Kevelaer of welke bedevaartplaats dan ook, samen op weg verbroedert, het verbindt mensen met elkaar. Op weg naar Krakau merkten we dat het thema ‘Geloof verbindt’ niet zonder reden gekozen was.

Elke bedevaart is een bijzondere gebeurtenis waarvan de belevenis vaak nog lang zal heugen. Graag willen we u allen laten zien en herbeleven hoe we dit jaar op pad geweest zijn. Op zaterdag 25 november 2017 bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom in de O.L.Vr tenhemelopnemingkerk, Iepstraat 1 te ’s-Gravenzande voor een gezellig samenzijn. In woord, beeld en geluid laten we de bedevaarten van dit jaar voorbij komen. Zo kunnen de ‘thuisblijvers’ ook genieten van de mooie momenten die we o.a. in Polen beleefd hebben! Weet u welkom!

Uiteraard kijken we ook vooruit naar de bedevaarten die we in 2018 gaan maken: van 7 t/m 15 mei naar Lourdes, 7 juli naar Brielle, en 7 en 8 augustus naar Kevelaer. Maar we hebben nog een unieke bijzondere bestemming in petto. Welke dat is? Dat vertellen we u graag op 25 november! Wees allen welkom bij deze gezellige afsluiting van het bedevaartseizoen en doe inspiratie op om ook in 2018 bijzondere momenten te beleven. De entree is gratis maar bij de uitgang staat een collectebus. Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.westlandsebedevaarten.nl

 

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.