HemelVoetbalVaart 2013

05 mei 2013 -

Elk jaar op Hemelvaartsdag wordt er een voetbaltoernooi georganiseerd door één van de Westlandse jongerenkoren genaamd Hemelvoetbalvaart. De drie Westlandse jongerenkoren zijn de New Sound Singers (Honselersdijk), het Poeldijks Jongerenkoor (Poeldijk) en Jongerenkoor Corbulo (Wateringen). Zij hebben een samenwerkingsverband: JongerenKoren Westland (JKW).

Wat is HemelVoetbalVaart?
HemelVoetbalVaart (HVV) is een voetbaltoernooi dat op Hemelvaartsdag georganiseerd wordt voor jongerenkoren. Naast de drie Westlandse jongerenkoren worden ook jongerenkoren uit de omgeving voor dit voetbaltoernooi uitgenodigd. Het toernooi wordt gehouden op sportpark "de Hoge Bomen" in Naaldwijk op de velden van Westlandia. Er wordt niet alleen gevoetbald. We beginnen de dag met een viering in de kantine. Deze viering wordt dit jaar voorgegaan door Marie-Thérèse vd Loo. Uiteraard zingen wij zelf tijdens de viering. Na de viering is het tijd voor het voetballen, tussendoor wordt er ook een spel gespeeld. We sluiten de dag af door gezellig met elkaar te eten en daarna te feesten.

Er zijn deze dag drie prijzen te winnen. Er is een prijs voor de winnaar van het voetbal toernooi. Ook het sportiefste koor mag een prijs mee naar huis nemen. De ‘Harry de Jong bokaal’ is voor het koor dat het middagspel heeft gewonnen.

Komt u ook uw jongerenkoor aanmoedigen? Om 13.00 uur wordt de aftrap genomen, de finale wordt rond 16.30 uur gespeeld.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.