Het Westland gaat naar The Passion. Ga jij ook mee?

04 maart 2013 -

Op Witte Donderdag 28 maart wordt in Den Haag weer de moderne versie van het Paasverhaal opgevoerd. Bekende acteurs zoals René van Kooten in de rol van Jezus en Anita Meyer in die van Maria zullen aan dit spektakel deelnemen. Vanuit het Westland biedt de parochiefederatie voor jongeren (13 jaar en ouder) de mogelijkheid om het live mee te maken. Het voorlopige plan is om met de Randstadrail (lijn 4) naar de binnenstad van Den Haag te gaan. Bij het beginpunt van de Randstadrail (De Uithof) zullen wij verzamelen en opstappen.

Je ouders kunnen je daar naartoe brengen of je kunt er zelf op de fiets naartoe gaan. We vertrekken om 19.00 uur vanaf De Uithof en gaan direct naar het hoofdpodium in de Hofvijver. Na het evenement reizen we weer terug naar De Uithof. Voor de wat oudere jongeren is het ook mogelijk om met het verlichte kruis mee te lopen in de processie en om na The Passion naar de After Passion in de Kloosterkerk aan het Lange Voorhout te gaan.
Wil je mee? Geef je dan per mail op via thepassion@rkwestland.nl . Zet in de mail je naam, woonplaats, telefoonnummer en waaraan je deel wilt nemen. Voor de Randstadrail heb je een OV-kaart nodig. De groep jongeren wordt begeleid door aan aantal ouderen. Wil je mee als begeleider? Geef je dan ook op via thepassion@rkwestland.nl.

diaken Ronald Dits

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.