Informatie bijeenkomst over de WJD 2016

18 januari 2016 -

Op vrijdag 29 januari is er een informatieavond over de jongerenreis, WJD 2016. Enkele jongeren zullen hun ervaringen van een vorige Wereldjongerendagen-reis vertellen. Tevens wordt er informatie gegeven over de reis, de kosten en de reisorganisatie. Ook wordt er verteld welke voorbereidingen mogelijk zijn.

Wat is dat nou weer: WJD?
WJD is een afkorting van Wereldjongerendagen, een bijeenkomst van jongeren uit de hele wereld in de leeftijd van 16 t/m 30 jaar. De organisatie wordt door de Rooms-katholieke kerk verzorgd en dit jaar vindt deze bijeenkomst plaats in Polen: Krakau. Vanuit ons bisdom is er een georganiseerde reis die begint op zondag 17 juli 2016 en eindigt op dinsdag 2 augustus 2016.

Heb jij interesse?
Heb jij vragen over de reis of wil je weten wat het betekent om mee te gaan met de WJD? Of misschien hebben jouw ouders vragen? Kom dan op vrijdag 29 januari om 19.30 uur naar de pastorie van de Adrianuskerk, de Hofstede, Molenstraat 31 in Naaldwijk. We beginnen om 19.30 uur en een uur later eindigen we. Koffie en thee staat klaar!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.