Inzamelingsactie Voedselbank

10 juni 2013 -

Op zaterdag 22 juni (van 9.00 tot 15.00 uur) houdt M25 Westland in samenwerking met de Voedselbank Westland en AH Koornneef een grote inzamelingsactie van houdbare producten. Door de economische situatie doen steeds meer mensen een beroep op de Voedselbank. Mede door minder aanbod van producten is het voor die organisatie steeds lastiger om voedselpakketten samen te stellen. Met deze actie kunnen ze in de zomermaanden de voedselpakketten op peil houden.

In het AH-filiaal in Wateringen zal op de inzamelingsdag een speciale winkelstelling met producten staan, die de Voedselbank goed kan gebruiken. Jongeren delen bij de ingang van de supermarkt flyers uit en nemen de producten in ontvangst. Het zou leuk zijn als veel jongeren zich opgeven om mee te helpen met deze inzamelingsactie. En we kunnen dan ook met verschillende ploegen werken. Deze activiteit telt mee voor de maatschappelijke stage.
Jongeren tussen de 12 en 18 jaar (maar ouder mag ook) kunnen zich per e-mail aanmelden: info@M25Westland.nl . Dit e-mailadres is eveneens te gebruiken voor vragen en meer informatie. Jij helpt toch ook mee om deze actie tot een succes te maken!?!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.