Jongeren actief met Hemelvoetbalvaart

28 mei 2014 -

Elk jaar op Hemelvaartsdag wordt er een voetbaltoernooi georganiseerd, genaamd Hemelvoetbalvaart, voor en door de Westlandse jongerenkoren (JKW). De organisatie is bij toerbeurt in handen van één van de Westlandse jongerenkoren. De jongerenkoren die dit jaar mee doen aan Hemevoetbalvaart zijn de New Sound Singers (Honselersdijk), Fine Tuning (Poeldijk), Living Lord Singers. PaMa, Praise en Jongerenkoor Corbulo (Wateringen).

Wat is HemelVoetbalVaart?
HemelVoetbalVaart (HVV) is een voetbaltoernooi dat op Hemelvaartsdag georganiseerd wordt voor jongerenkoren. Naast de drie Westlandse jongerenkoren worden ook jongerenkoren uit de omgeving voor dit voetbaltoernooi uitgenodigd. Het toernooi wordt gehouden op sportpark "de Hoge Bomen" in Naaldwijk op de velden van Westlandia. Er wordt niet alleen gevoetbald. De dag begint met een viering in de kantine, voorganger dit jaar is diaken Ronald Dits. Na de viering is het tijd voor het voetballen, tussendoor wordt er ook een spel gespeeld. De aftrap van het voetbaltoernooi wordt door niemand minder dan burgemeester Sjaak van der Tak gedaan om 13.15 uur. De finale wordt om 17.00 uur gespeeld. De dag wordt afgesloten door gezellig met elkaar te eten en daarna te feesten.

Er zijn deze dag drie prijzen te winnen. Er is een prijs voor de winnaar van het voetbal toernooi. Ook het sportiefste koor mag een prijs mee naar huis nemen. De ‘Harry de Jong bokaal’ is voor het koor dat het middagspel heeft gewonnen.

Komt u ook uw jongerenkoor aanmoedigen?

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.