Jongeren van M25 Westland gaan Sinterklaas helpen

31 oktober 2018 - Algemeen federatie nieuws

In oktober heeft M25 Westland twee succesvolle activiteiten gedaan. Op 14 oktober, Oogstdankdag, zijn in de pastorie van de H. Machutuskerk in Monster 38 doosjes met groenten en fruit klaargemaakt. De jongeren hebben een gedeelte van de doosjes naar bewoners in de woonzorgcentra De Masemude en De Opmaat gebracht. In drie groepen verdeeld zijn de overige doosjes met een bos bloemen bij ouderen en zieken in Monster bezorgd. Van ouderen en zieken ontvingen we dankbare reacties dat aan hen werd gedacht. Voor degene die het voor hun maatschappelijke stage deden, was het zeker een nuttige en leerzame middag over de werken van barmhartigheid.
Op 28 oktober hebben M25-jongeren een zondagmiddagbreak met een spel verzorgd voor de bewoners van woonzorgcentrum De Prinsenhof in Maasdijk.

M25 Westland gaat Sinterklaas weer helpen in de zware weken voor zijn verjaardag. Samen met de Sint en sociaal makelaars van Vitis Welzijn gaat de werkgroep van M25 Westland in Honselersdijk en Monster op zoek naar gezinnen met jonge kinderen waar geen Sinterklaasfeest wordt gevierd, omdat er geen geld voor is of omdat er andere problemen zijn. Ze krijgen dan een uitnodiging voor een bijeenkomst met de goedheiligman. Op woensdagmiddag 28 november om 17.30 uur komt Sinterklaas speciaal voor deze gezinnen naar de pastorie van de O.L.V. van Goeden Raad parochie in Honselersdijk.

Op zondagmiddag 2 december om 12.15 uur komt hij naar de pastorie van de H. Machutuskerk in Monster. De jongeren van M25 Westland gaan een uur eerder al met de kinderen mooie mutsen maken, schenken limonade in en helpen de Sint met het uitdelen van de cadeautjes. Ben je tussen 12 en 18 jaar en heb je zin om mee te helpen? Meld je dan per mail aan. In de mail naar info@m25westland.nl zet je je naam, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en de datum (28 november of 2 december) dat je wilt helpen.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan.