Jongerenkorenfestival Poeldijk zondag 9 november 2014

02 november 2014 -

Het oudste jongerenkoren festival van Nederland beleeft zondag 9 november 2014 vanaf 13:15 uur haar 38e editie in de Leuningjes in Poeldijk (Julianastraat 49, 2685 BB Poeldijk). Dit jaarlijks terugkerende evenement biedt een podium voor jongerenkoren om muzikale kwaliteiten te tonen aan een vakjury en een publiek van deelnemende koorleden en alle andere geïnteresseerden.

Het jongerenkoren festival in Poeldijk wordt georganiseerd door het JKW (een samenwerkingsverband van Westlandse jongerenkoren) en Code-Music. Deelname aan het festival is bedoeld voor christelijke jongerenkoren uit Nederland.
De winnaar van 2013 en dus ook de titelverdediger jongerenkoor PaMa uit Den Haag gaat de strijd aan met jongerenkoor A-Capelle uit Capelle a/d IJssel (winnaar van de publieksjury 2013), tienerkoor Savio uit Gouda, jongerenkoor Jokolo uit Nijmegen, Jongerenkoor Corbulo uit Wateringen, Jongerenkoor Praise uit Zoetermeer en tienerkoor Joy uit Noordwijkerhout.

Voor de deelnemende koren zijn er twee prijzen te winnen, namelijk een prijs uitgereikt door de vakjury en een door de publieksjury. Het ist zeker de moeite waard om dit festival te bezoeken! De toegangsprijs voor publiek is €5,00.

JKF Poeldijk promo 9 november 2014 from JKF Poeldijk on Vimeo.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.