Nieuw cursusjaar 'Katholiek, zo gek nog niet'

04 september 2015 -

Soms valt het mee, soms valt het tegen. Dan komt misschien de vraag wel eens: "Wat is echt belangrijk? Waar zoek ik naar? Wat is de zin van mijn bestaan?" Kom dan op verhaal. In 7 avonden gaan we met elkaar in gesprek en op zoek, zo mogelijk, naar een antwoord. Misschien kan het evangelie voor jouw een inspiratiebron zijn op je levensweg.

Een serie van zeven bijeenkomsten voor mensen die: 

  • erover denken katholiek te worden,
  • verder willen groeien in geloof,
  • die wat actiever met hun katholiek geloof willen leven.

Thema's die aan de orde komen: - de Bijbel, - bidden, - de geloofsbelijdenis, - de sacramenten, - de opbouw van het kerkelijk jaar met zijn feesten. Misschien heeft u zelf een geloofsthema waar u meer over wilt weten. We willen allereerst in gesprek gaan met elkaar, daarnaast is er ook kennisoverdracht. Pastor Straathof, van het pastorale team, zal de avonden begeleiden.

Wanneer: De eerste bijeenkomst is maandag 5 oktober 2015, vervolgens: maandag 12 en dinsdag 27 oktober. Dinsdag 3 en de maandagen 16 en 30 november. De laatste avond is dinsdag 15 december.

Aanvang en duur: vanaf 19.45 is er koffie/thee zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen en om 22.00 uur de avond kunnen sluiten.

Waar: Pastorie van de St. Joseph, Harry Hoekstraat 37, 2291 SL Wateringen

Aanmelden en vragen: Graag opgeven bij Pastor Straathof. Bereikbaar bij voorkeur via e-mail of via telefoon: 0174 270 378. Ook met vragen kunt u hier terecht.  

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.