Kerkenbeurs in Utrecht: actueel en breed

27 februari 2017 -

Op 17 en 18 maart 2017 wordt voor de zesde keer de Kerkenbeurs gehouden, facilitaire vakbeurs voor kerken. Kerkenbeurs is de nieuwe naam voor Kerk & Gemeente zoals de beurs tot vorig jaar heette.
Met ongeveer 100 exposanten en ca. 30 workshops en masterclasses richt Kerkenbeurs zich op kerkelijk beheerders en bestuurders. Met onderwerpen als bouw, restauratie, beeld & geluid, coaching, inrichting, veiligheid etc.

Directeur Marco van de Wetering: “Kerken sluiten niet alleen maar. Het gros van de kerkgebouwen in Nederland is op zondag gewoon in gebruik! Daarvoor wordt enorm veel werk verzet alleen al op het gebied van onderhoud en beheer. Dat bewijst de blijvende belangstelling van bedrijven, waaronder ook nieuwe exposanten.”

Belangrijk thema is ‘Energiebeheer’. Kosten besparen staat centraal, maar ook krijgen kerken steeds meer oog voor duurzaamheid. ‘Kerkelijke communicatie’ is een ander belangrijk onderwerp, onderstreept door de presentatie van een nieuw boek daarover. Op vrijdag zullen Mgr. Gerard de Korte en Ds. Gerrit de Fijter eveneens een nieuw boek van de Stichting Kerkelijk Waardebeheer in ontvangst nemen.

Kerkenbeurs Nederland 2017 vindt plaats op 17 en 18 maart 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.