Kledinginzameling Westland groot succes

11 oktober 2013 -

Zaterdag 5 oktober organiseerde de Honselersdijkse MOV (Missie-Ontwikkeling-Vrede) de halfjaarlijkse kledingactie. Vijf parochies deden hier aan mee: Poeldijk, Kwintsheul, Monster, ‘s Gravenzande en Honselersdijk. Mede dankzij het goede weer, de fantastische samenwerking van veel mensen, is het weer een geslaagd “evenement” geworden. Er is in totaal 11640 kilo kleding binnengebracht en dat levert het mooie bedrag op van ca € 4656,-- dat door de organiserende parochies gebruikt wordt om de Westlandse (leken)missionarissen in verre landen te ondersteunen. De opbrengst van ’s Gravenzande bijvoorbeeld gaat ook dit keer naar Corine ’t Hart uit ’s-Gravenzande. Zij is werkzaam in Tanzania en de gelden zullen gebruikt worden voor haar project aldaar.

Dank namens alle organiserende parochies, maar vooral ook namens de Westlandse missionarissen.
De Honselersdijkse MOV bedankt ook kwekerij Zeurniet voor het gebruik van de vrachtwagen, de firma Bristol voor het beschikbaar stellen van de parkeerplaats voor het laden en lossen en metaalhandel Wim de Voeght voor het wegen van de kleding.
In april 2014 is de volgende inzameling, maar kleding kan ook altijd worden ingeleverd bij contactpersonen. Voor Kwintsheul is dat Henk Barendse, de Driesprong 15 en voor Honselersdijk bij de missiewinkel tijdens de openingsuren aan de Grote Waard 11 in Honselersdijk.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.