• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Kom op smaak op Keiland 2014, inspirerende vakantieweek op Terschelling

Kom op smaak op Keiland 2014, inspirerende vakantieweek op Terschelling

23 maart 2014 -

Keiland is zeven dagen lang een mix van kunstzinnige workshops, gebedsvieringen, elkaar ontmoeten  en genieten van Terschelling. Keiland speelt zich af van zondag 27 juli tot en met zaterdag 2 augustus 2014 op natuurkampeerterrein Swartduin, prachtig gelegen aan de westzijde van het eiland. Thema van Keiland 2014 is Kom op Smaak! We gaan op zoek naar de ingrediënten van smaak, zin, schoonheid en pit in het leven.

Kunst - ’s Ochtends kunnen de deelnemers kiezen uit een afwisselend aanbod van workshops zoals beeldende kunst, muziek, schilderen, drama, meditatie of wandelen. Er is voor de kinderen en tieners een apart workshopprogramma.  's Middags is er tijd om zelf in te vullen en alle gelegenheid om andere Keilanders te ontmoeten.

Kerk - Elke morgen en avond is er een gezamenlijke gebedsviering, oecumenisch van karakter en eenvoudig van opzet. De ochtendviering is lichtvoetig en laagdrempelig voor kinderen, de avondviering is meditatief, met een stilte van een aantal minuten. Tijdens de vieringen zingen we liederen (o.a. van Oosterhuis, Iona en Taizé), lezen korte Bijbelteksten, wordt er een verhaal verteld en is er ruimte voor bijdragen vanuit workshops zoals een gedicht of een stukje theater.

Kamperen –  Het kamperen is heel eenvoudig, in de natuur. Er is genoeg speelruimte voor de kinderen en het terrein is omringd door bossen en duinen, op fietsafstand van de zee.

Voor wie? - Keiland staat open voor iedereen: singles, stellen en gezinnen en is gericht op mensen die op een ongedwongen en speelse manier met geloof bezig willen zijn, met respect voor ieders mening en beleving.

Meer info?  Kijk op: www.keiland.net of mail naar info@keiland.net Bellen mag ook: 055 – 8444905  (Gertrudeke van der Maas) of 0182- 707410 (Joyce Schoon)

Stichting Kurk (verbinding van kunst en kerk), de organisatie achter Keiland, bestaat uit mensen met verschillende (kerkelijke) achtergronden, die ervaren dat kunstzinnige werkvormen een inspirerende ingang zijn om geloof te beleven.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.