Livestreamvieringen in onze parochies

31 maart 2021 - Algemeen federatie nieuws

Altijd en overal je eigen kerk volgen, juist nu in coronatijd als we maar met een beperkt aantal mensen in het kerkgebouw mogen zijn. Enkele kerken in onze parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin zijn aangesloten via Kerkomroep.nl voor kerkradio en andere kerken zijn aangesloten bij Kerkdienstgemist.nl voor beeld en geluid. Via de computer, uw tablet of zelfs uw mobiele telefoon kunt u de vieringen live volgen (en terugluisteren of herbekijken).

Onderstaande kerken zijn via kerkdienstgemist aangesloten. Op de website zoekt u de plaats en kunt u daarna kiezen voor de viering die u wilt zien.
    Naaldwijk
    Honselersdijk
    Wateringen (Jan de Doper)

Onderstaande kerken zijn via kerkomroep aangesloten:

    Hoek van Holland
    Monster
    Poeldijk      
    Kwintsheul       
    Wateringen (Joseph)

Op onze website Voor-iedereen -->durf-te-geloven --> kerkradio-kerktv treft u een overzicht van bovenstaande kerken en kunt u met één klik direct naar de juiste kerk en viering gaan.
En om het u nog makkelijk te maken: staat één van de logo's van Kerkomroep of Kerkdienstgemist vermeld bij de viering die u wilt beluisteren, dan kunt u op het logo klikken en komt u direkt bij de juiste livestream voor de viering.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

De zin van het leven is er zin aan te geven.