• rkWestland
  • > Nieuws
  • > M25 Westland helpt Voedselbank Westland met grote inzamelingsactie

M25 Westland helpt Voedselbank Westland met grote inzamelingsactie

06 juni 2018 - Algemeen federatie nieuws

Op zaterdag 9 juni houden jongeren van M25 Westland in samenwerking met Voedselbank Westland bij supermarkt AH in Naaldwijk een grote inzamelingsactie van houdbare producten. Om 9.00 uur geeft wethouder Piet Vreugdenhil het startsein voor deze actie door de eerste producten te kopen en te doneren. De actie gaat door tot 18.00 uur.

Wekelijks verzorgt Voedselbank Westland voor 145 adressen, veelal gezinnen, een voedselpakket. Hiervoor is grote behoefte aan verschillende (houdbare) levensmiddelen. Met deze inzamelingsactie willen de jongeren van M25 Westland de voedselbank helpen om in de zomermaanden toch iedere week redelijke voedselpakketten te kunnen samenstellen.

In de supermarkt zal op de inzamelingsdag een speciale winkelstelling met producten staan, zodat de producten voor de voedselbank makkelijk zijn te pakken. Help mee om van deze inzamelingsactie een groot succes te maken. Kom dus komende zaterdag tussen negen en vijf naar de AH-supermarkt in Naaldwijk (Verdilaan 4) en koop producten voor Voedselbank Westland!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Argumenten moet u niet tellen, maar wegen.