M25 Westland: Inzamelingsactie voor Voedselbank

14 juni 2015 -

Op zaterdag 27 juni houdt jongerenproject M25 Westland in samenwerking met Voedselbank Westland en supermarkt Hoogvliet een grote inzamelingsactie van houdbare levensmiddelen. Om 9.00 uur start wethouder El Mokaddem de actie door de eerste producten te kopen en te doneren. De actie stopt om 15.00 uur.

Het klantenbestand van Voedselbank Westland groeit nog steeds, waardoor ze grote behoefte aan levensmiddelen hebben. Ook omdat de aanvoer van producten vanuit de centrale Voedselbank Haaglanden afneemt, is een lokale actie hard nodig. Met deze inzamelingsactie is het mogelijk om de voedselpakketten in de zomermaanden op peil te houden. In het filiaal van Hoogvliet in ‘s-Gravenzande (Van Geeststraat 31) staat op de inzamelingsdag een speciale winkelstelling met geselecteerde producten, die de Voedselbank goed kan gebruiken.

Voor het uitdelen van de flyers bij de ingang van de supermarkt en het in ontvangst nemen van de producten zijn we op zoek naar jongeren, die ons daarbij willen helpen. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar (maar iets ouder mag ook) meld je dan per e-mail (info@M25Westland.nl) aan. Zet in de e-mail je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en de tijd dat je kunt helpen. Het zou leuk zijn als veel jongeren zich opgeven voor deze inzamelingsactie. We kunnen dan met verschillende ploegen werken. Deze activiteit telt mee voor de maatschappelijke stage.

Jij helpt toch ook mee om deze actie tot een succes te maken!?!

Kijk voor de laatste informatie over de inzamelingsactie op facebook.com/M25Westland en volg ons.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.