M25: Inzamelingsactie voor Voedselbank Westland

29 mei 2016 -

Op zaterdag 4 juni houdt jongerenproject M25 Westland in samenwerking met Voedselbank Westland bij supermarkt AH in De Lier een grote inzamelingsactie van houdbare levensmiddelen. Om 9.00 uur geeft wethouder el Mokaddem het startsein voor deze actie door de eerste producten te kopen en te doneren. De actie stopt om 15.00 uur.

Het klantenbestand van Voedselbank Westland groeit nog steeds, waardoor ze grote behoefte aan levensmiddelen hebben om elke week weer een redelijk pakket samen te stellen. Met deze inzamelingsactie is het mogelijk om de voedselpakketten in de zomermaanden op peil te houden. In vestiging van AH in De Lier (Hoofdstraat 76A) staat op de inzamelingsdag een speciale winkelstelling met geselecteerde producten, die de Voedselbank goed kan gebruiken. Jij helpt toch ook mee om deze actie tot een succes te maken?!

Voor het uitdelen van de flyers en het in ontvangst nemen van de producten zijn we op zoek naar jongeren, die ons daarbij willen helpen. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar (maar iets ouder mag ook)? Stuur dan een e-mail naar info@M25Westland.nl met je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en de tijd dat je kunt helpen. Het zou leuk zijn als veel jongeren zich opgeven voor deze inzamelingsactie. We kunnen dan met verschillende ploegen werken. Deze activiteit telt mee voor de maatschappelijke stage.  Kijk voor de laatste informatie over de inzamelingsactie op facebook.com/M25Westland.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.