Mee op pelgrimstocht "voor een ander"

01 maart 2016 -

Vastenactie 2016: Drie inspirerende wandeldagen op 17, 18 en 19 maart 2016

Drie dagen wandelen. Samen onderweg, bezinnend en ontmoetend door het gebied van de Nieuwe Waterweg. Vastenactie organiseert wederom de jaarlijkse pelgrimage in de Vastentijd, in samenwerking met de plaatselijke katholieke en protestantse kerken. De Pelgrimstocht 2016 vindt plaats van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 maart 2016. Vlaardingen, Maassluis en Schiedam dienen als vertrek- en eindpunten. Iedere dag vertrekken we op een andere plek, dicht bij een treinstation, om al lopende ongeveer 20 kilometer af te leggen.

Tijdens de wandelingen en in de avondprogramma’s is tijd voor bezinning op wat soberheid en solidariteit betekenen. De inhoud van avondprogramma’s draaien rond het thema van Vastenactie 2016,‘Water, bron van leven’, met de regio Nieuwe Waterweg en het Vastenactieproject in Oeganda als inspiratie.

Iedereen is welkom! Ook mensen die liever één of twee dagen willen meelopen.

De kosten voor deelname, die we uiteraard zo laag mogelijk houden, bedragen € 10 per dag. Wie wil deelnemen aan de lunch onderweg en warme maaltijd na afloop van de tocht, betaalt daarvoor nog eens € 10 per dag.

Uitgebreide informatie vindt u op www.vastenactie.nl/pelgrimstocht. Opgeven kan via pelgrimstocht@vastenactie.nl.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.