Mens, durf te leven!

31 maart 2012 -

Met dit thema brachten de jongerenkoren Corbulo, New Sound Singers en Poeldijks Jongerenkoor een gezamenlijke jongerenvieringen in de kerk van de St. Jan de Doperparochie in Wateringen. Het doel van deze viering was om jongeren met elkaar in contact te brengen.

De jongeren vanuit de drie Westlandse jongerenkoren hebben elkaar die dag ontmoet en hebben een leuke dag beleef. De repetitie begon in de middag, aansluitend werd de maaltijd genuttigd in het parochiehuis, en als hoogtepunt van de ontmoeting de viering in de kerk.

De jongerenviering werd niet alleen gemaakt voor de koren. Het is ook bedoeld voor de jongeren uit de parochies die naar de kerk komen, met jongerenviering proberen we het naar de kerk gaan van jongeren te bevorderen. Met als motto een viering door en voor jongeren gemaakt.
De jongeren die in de kerk aanwezig waren, hebben tijdens het koffiedrinken na de viering contact kunnen leggen met koorleden. Graag hadden wij meer jongeren in de kerk gezien. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Van de jongeren die nu actief betrokken zijn bij de kerk hebben we het later nodig.

Wij vinden dat de jongerenvieringen in de kerken moeten doorgaan. Een gezamenlijke jon-gerenviering (bijvoorbeeld eenmaal per jaar) kan bij dragen aan het ontmoeten van de jongeren uit het hele Westland. Deze ontmoeting kan bijdragen aan het saamhorigheidsgevoel in deze parochiefederatie. Mens, durf te leven!

Voor meer informatie over jongerenkoren in het Westland, neem contact op met

Jongerenkoor Corbulo  www.jkcorbulo.nl
New Sound Singers  www.everyoneweb.com/newsoundsingers/
Poeldijks Jongerenkoor  www.deosacrum.nl/

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.