Moederdag voor Maria op Moederdag, zondag 12 mei 2013

10 mei 2013 -

Zondag 12 mei 2013 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan een mooie tekening voor hun mama of geven een bosje bloemen. Maria is ook Moeder. Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van alle mensen. Zij bidt steeds voor al haar kinderen op aarde, ook voor jou! Zou het niet aardig zijn als jij op Moederdag ook iets voor haar doet? Je kunt bloemen gaan neerzetten in een Mariakapel, maar wist je dat elk Wees Gegroet Maria voor Maria is als een mooie roos? Maria is daar heel blij mee! Geef jij ook zo’n roos aan Maria op Moederdag?

Thuis meedoen aan Moederdag voor Maria
Bid dan op deze zondag 12 mei een Weesgegroet voor Maria om haar blij te maken. Samen met je broertje(s), zusje(s), papa en mama en misschien wel opa of oma, wordt dat al een klein boeketje. Met nog veel meer kinderen van Maria samen wordt het echt een reuze boeket! Daarom is het leuk als je laat weten dat je meedoet. Mail naar kinderenbiddenvoorkinderen@gmail.com in welke woonplaats jij het Weesgegroet gaat bidden op Moederdag.

Samen een grote rozenkrans
Op de website Kinderen bidden voor kinderen kun je zien waar in Nederland mensen zo’n roos van gebed geven aan Maria op Moederdag. Wat een prachtige krans van rozen gaat dat worden!

Speciaal voor moeders (en oma’s)
Kinderen bidden voor kinderen wenst u een fijne Moederdag. We hopen dat u door uw kinderen ‘in de bloemetjes’ gezet zult worden. En we hopen dat u op deze dag een Weesgegroet bidt ter ere van onze Moeder Maria en voor de bescherming van uw kind(eren). Maria is onze beste voorspreekster. Zij brengt onze gebeden bij God. Vaders en opa’s mogen natuurlijk aansluiten!
Als u ook meedoet aan Moederdag voor Maria, mail dan uw woonplaats even door.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.