Muziek en zang kleuren de jubileumbedevaart

08 mei 2019 - Algemeen federatie nieuws

Het zal u niet ontgaan zijn dat er eind augustus een bijzondere bedevaart naar Kevelaer gemaakt wordt. In 1819 werd het broederschap van de Westlandsche Processie naar Kevelaer opgericht. Tweehonderd jaar na dato maken we er een echt feestje van en zullen oude tijden herleven. De muziekvereniging De Phoenix uit Wateringen zal ons muzikaal begeleiden bij de intocht in Kevelaer, en met zang en orgelspel mogen we vieren in de basiliek. En met ons ook de bisschop van het bisdom Rotterdam, Mgr. J.H.J. van den Hende, en niet te vergeten leden van ons pastoraal team: pastoor J.C.M. Steenvoorden, pastor M.Th.J. Straathof, diaken C.W. Burgering en diaken R.H. Dits.

Viert u dit feest ook met ons mee?
U heeft zelf de keuze uit een 1-daagse jubileumbedevaart op 31 augustus of een 2-daagse bedevaart naar Kevelaer op 30 en 31 augustus. Voor een uitgebreid programma en meer informatie kunt u onze contactpersonen raadplegen of kijk op onze website www.westlandsebedevaarten.nl. Voor beide reizen kunt u daar ook direct boeken. Wees er snel bij want er is beperkt plaats en VOL=VOL.

Samen onderweg, samen vieren, samen zingen
Voor de eucharistieviering in de basiliek en voor de gezangen bij het Marialof stellen we een projectkoor samen vanuit de Westlandse parochiekoren en ieder die zich geroepen voelt zijn/haar stem hieraan te willen geven. De muzikale leiding hiervan is in handen van Jeroen de Ridder. Met twee en/of drie repetities (datum, tijd en plaats nog nader vast te stellen) worden de gezangen doorgenomen en zijn we er klaar voor om van deze jubileumbedevaart een waar feest te maken. Aanmelden voor het zangkoor kan via kevelaer@westlandsebedevaarten.nl

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het belangrijkste wat een vader voor zijn kinderen kan doen is van hun moeder te houden.