• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Neem nu een gratis abonnement op de nieuwsbrieven van rkWestland.nl

Neem nu een gratis abonnement op de nieuwsbrieven van rkWestland.nl

29 juni 2021 - Algemeen federatie nieuws

Via de website van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin zijn twee nieuwsbrieven beschikbaar. Een algemene nieuwsbrief, met daarin het laatste nieuws over de R.-K. Kerken in Westland en Hoek van Holland en een (speciale) nieuwsbrief met berichten gericht op Kind-Jeugd-Jongeren (en het gezin). Een abonnement is gratis en de nieuwsbrieven komen binnen via de mail.

Met de algemene nieuwsbrief van rkWestland.nl blijft u op de hoogte van wat er speelt in onze kerken en van de nieuwsberichten namens de Nederlandse Bisschoppenconferentie. Op woensdag in de even weken ontvangt u de nieuwsbrief op uw emailadres. Aanmelden is makkelijk, u ontvangt daarna nog een verzoek om de aanmelding te bevestigen en dan staat u geregistreerd als abonnee. Afmelden kan desgewenst eenvoudig door daarvoor de aanwijzingen te volgen die onder aan elke nieuwsbrief staan onder de link ‘uitschrijven’.

Kind-Jeugd-Jongeren voor gezinnen
Voor de Kind-Jeugd-Jongeren nieuwsbrief geldt hetzelfde. Deze nieuwsbrief is speciaal bedoeld voor (de naam zegt het al) kinderen, jeugd, jongeren en hun ouders en diegenen die in de parochies veel te maken hebben met deze doelgroep. De nieuwsbrief geeft het laatste nieuws en een overzicht van hun activiteiten (van kinderwoorddienst tot RKJ, van Jongerenkoor tot Kliederkerk, van tienergroep tot feesten als Eerste Heilige Communie en H. Vormsel). De agenda in deze nieuwsbrief bestrijkt een periode van drie maanden, opdat activiteiten lang van te voren in de (gezins)agenda een plek kunnen krijgen. Deze nieuwsbrief verschijnt 5 keer per jaar.

Wanneer u zich nu direct aanmeldt, ontvangt u binnenkort al de eerstvolgende nieuwsbrief. Ook speciale berichten en aankondigingen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende nieuwsbrief, sturen we u dan per (extra)nieuwsbrief direct toe.

AANMELDEN
Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Leraren openen de deur, maar u moet zelf binnengaan.